MR ARROGANT COFFEE

MAC (9)

 

Bahan-bahan dia dalam MR ARROGANT COFFEE adalah khusus untuk kesihatan dalaman lelaki.

 

  1. Ektrak Kopi Arabica

Kopi yang bermutu tinggi. Kajian saintifik membuktikan bahawa dengan pengambilan kopi secara kerap berupaya mengurangkan tekanan darah tinggi, bersifat anti oksida, membantu merawat kanser, penyakit jantung, kencing manis dan strok. Satu lagi penemuan menunjukkan bahawa kopi arabica sangat baik untuk kesegaran, stamina, tenaga, pengedaran darah, daya tahan badan dan dijadikan tonik tenaga batin. Kopi Arabica turut berfungsi meningkatkan kenikmatan seksual, meningkatkan pengeluaran hormon seks, meningkatkan jumlah penghasilan sperma dan secara keseluruhan memperbaiki kesihatan seksual individu.

 

  1. Ekstrak Stevia Powder

Merupakan pemanis semulajadi. Hasil dari kajian saintifik merumuskan Stevia yang diambil secara oral adalah berkesan untuk menurunkan tekanan darah dan juga paras gula dalam badan. Selain itu, Stevia berkhasiat dalam melawaskan pembuangan air kecing, mengurangkan keradangan dan membantu menurunkan berat badan.

 

  1. Super Butea (Kwao Kreu Dang)

Merupakan spesis yang hampir sama dengan Pueraria Mirifica. Herba ini digunakan khusus untuk kesihatan seksual lelaki. Mengandungi flavonoid yang tinggi, herba ini sangat baik dalam memperbaiki pengedaran darah, membantu sistem pernafasan jantung, dan turut memperbaiki kesihatan prostat.

 

  1. Herba Maca

Maca merupakan sejenis ubi yang kaya dengan khasiat nutrisi, keperluan asid amino dan asid lemak penting. Kajian saintifik membuktikan dengan pengambilan herba ini secara konsisten membantu menyelesaikan masalah mati pucuk di kalangan lelaki dan menambah tenaga. Secara ringkas, herba Maca ini sangat berkesan dalam menguatkan tenaga batin, merangsang keinginan, memanjangkan tempoh ereksi di samping merawat masalah kesuburan di kalangan lelaki dan juga wanita.

 

  1. Tongkat Ali Hitam

Khasiatnya digunakan secara tradisi untuk menguatkan tenaga batin lelaki. Di samping itu tumbuhan ini turut digunakan untuk merawat darah tinggi, kencing manis, menguatkan buah pinggang, melancarkan peredaran darah, meningkatkan paras libido untuk lelaki, meningkatkan ketahanan mental serta stamina, mengurangkan keletihan mental, dan menyokong kesihatan umum serta menguatkan tubuh badan.

 

  1. Tongkat Ali Putih

Tongkat Ali Putih tidak kurang bezanya dengan Tongkat Ali Hitam cuma dari segi warna kayunya sahaja yang berwarna putih. Khasiatnya digunakan untuk kesihatan lelaki dari segi meningkatkan paras libido, tenaga dan stamina, membersihkan buah pinggang, merawat masalah prostat, melancarkan peredaran darah, meningkatkan pengeluaran sperma, mengatasi masalah arthritis, dan menghilangkan rasa letih setelah melakukan aktiviti lasak atau kerja berat.

 

  1. Ubi Jaga

Herba Ubi Jaga ini telah digunakan secara tradisional sebagai makanan tambahan untuk rangsangan seks. Herba ini membantu pengedaran darah secara baik, digunakan secara tradisional untuk menguatkan tenaga lelaki dan dijadikan tonik untuk menambahkan metabolisme badan. Khasiatnya yang lain juga termasuk mengimbangkan mood, membantu tekanan darah yang sihat dan meningkatkan tahap tenaga. Ianya sudah tentu akan membantu di dalam perhubungan intim.

 

  1. Mahkota Dewa

Buah Mahkota Dewa bersifat detoksifikasi yang mampu meneutralkan racun dalam tubuh. Ia mengandungi alkaloid, saponin, flavonoid dan polifenol yang mana penting untuk membantu menyihatkan kesihatan dalaman. Antara khasiatnya adalah mencegah penyakit seperti darah tinggi, penyakit jantung, kencing manis, reumatik, lemah syahwat, gout, hepatitis dan obesiti.

 

  1. Buah Guarana

Satu-satunya buah yang ditanam dan dihasilkan di Brazil. Khasiat buah guarana ini tidak kurang hebatnya dalam kesihatan umum untuk lelaki. Ini kerana buah ini mengandungi pelbagai khasiat yang penting seperti asid amino, zat galian, tanin, dan enzim. Buah guarana membantu menyelesaikan masalah kesihatan seperti menghalang saluran darah jantung daripada tersumbat, mengaktifkan sel-sel dan sistem saraf, memperbaiki sistem penghadaman, melindungi hati, merendahkan kolesterol dan asid lemak, menguatkan system imun, menguatkan keupayaan seksdan menguatkan badan.

 

Cara Pengambilan :

Bancuh 1 sachet MR Arrogant Coffee bersama air panas/suam di dalam cawan. Dihidangkan panas dan sejuk pada bila-bila masa.

 

Harga :

RM49 Semenanjung / RM55 Sabah Sarawak

FC MAC FERKID FW FERSKIN